top of page
ANDCHOR
Andchor.jpeg

ANDCHOR és un grup de 10 joves que provenen i són membres encara del COR dels PETITS CANTORS D’ANDORRA. Joves que s’hi van implicar a l’edat dels 10 anys, que s’hi han format i que mai no han deixat de cantar.

Aquest grup ha estat creat sobretot per desenvolupar i posar en valor les veus dels tenors, barítons i baixos, que si bé encara no estan en la seva maduresa, no deixen de ser sorprenents i expectants tant per la seva qualitat, com pels seus registres i els colors de les seves veus.

 

També forma part del grup la veu femenina, mezzosoprano, sovint protagonista, rellevant per la seva bellesa, la seva frescor i la seva tècnica.

El repertori D’ANDCHOR va des del clàssic fins a la varietat amb una coreografia juvenil i dinàmica. Aquesta formació, pel seu nombre redüit” , és més “àgil” a l’hora de convocar i actuar.

​​El nostre desig és sempre cantar prosseguint i millorant la vocació i els valors pedagògics del Cor creat fa 26 anys i que perdura gràcies al caliu i al suport del poble andorrà.

Tots aquests infants són d’Andorra, i actuen sota la direcció de la Catherine Metayer.

bottom of page